A kiválóság elkötelezettje? Mi azok vagyunk.

A Budapesti Corvinus Egyetem Executive MBA programja 2005 óta a régió vezetőképző programjainak élvonalába tartozik. 2016. szeptember 2-án induló új csoportunkba 2016. július 10-ig jelentkezhet. Szánjon néhány percet a program alábbi magyar nyelvű bemutatására, illetve letölthető tájékoztatónk tanulmányozására. Telefonáljon, vagy írjon e-mailt, és szívesen megvitatjuk Önnel, hogy képzésünk hogyan segítheti szakmai fejlődését.

Jelentkezem a képzésre

Kapcsolatba lépek

Kinek ajánljuk?

A Corvinus Executive MBA képzést közép- és felsővezetőknek, illetve ilyen pozícióra aspiráló vezetőknek alakítottuk ki. A program fontos eleme a hallgatók közötti tapasztalat-megosztás és a kapcsolatépítés is, ezért magas minőségi elvárásaink vannak jelentkezőinkkel szemben. Csoportjainkban az átlagéletkor 35 év, 10 év munkatapasztalat és 5 év vezetői gyakorlat a jellemző. Tehetséges fiatal projektvezetőktől nagyvállalati felsővezetőkig sokszínű vezetői tapasztalat találkozik. A jelentkezés feltétele minimum 5 év munkatapasztalat. Ha vezetői gyakorlata korlátozott, jelentkezés előtt egyeztessen a programmenedzserünkkel. Jelentkezni főiskolai vagy egyetemi végzettséggel lehet. Hallgatóink harmada gazdasági, harmada műszaki, míg harmada más szakterületen szerzett diplomát. Annak ajánljuk az Executive MBA képzést, aki nyitott arra, hogy kis létszámú, multikulturális csoportban zajló órai viták során kimozdítsuk a komfortzónájából, hogy új távlatokat nyithasson gondolkodásában, és aki kész arra, hogy munkahelyi és családi helytállása mellett érdemi időt szánjon egy programra, amely újra és újra arra ösztönzi, hogy a hétvégi foglalkozásokon hangzottakat rögvest beépítse szakmai terveibe.

Hogyan járul hozzá az Executive MBA szakmai sikereihez?

A képzés felkészíti Önt a korábbinál tágabb területet vezetésére, megismerteti a 2010-es évek menedzsment módszereivel, így vállalaton belüli előmenetelét és a karrierváltást egyaránt támogathatja. A leadership képességek, az innovatív gondolkodás, és a holisztikus látásmód a Corvinus Executive MBA program végzettjeinek megkülönböztető ismertetőjegyei. Alumni közösségünk a képzés két évén túl is kiaknázható szakmai kapcsolatrendszert biztosít.

Magyarul vagy angolul indul?

Az Executive MBA képzés angol nyelven zajlik. Az angol képzésen nem kell nyelvi nehézségektől tartania, mert az angol nyelven tanulásba hamarabb belejön, mint gondolná, és az így szerzett magabiztosság a munkahelyén is kifizetődik.

Milyen végzettséget ad? Milyen a program elismertsége?

Az angol nyelvű Executive MBA EPAS akkreditációját a brüsszeli EFMD-től, a legismertebb nemzetközi akkreditációs testülettől nyertük el. Emellett magyar rendszerű szakirányú továbbképzési diplomát is kiállítunk a program végén. A rangsorokat összeállító legnevesebb testület, a Quacquarelli Symonds (QS/TopMBA) az előkelő 27. helyre sorolta a Corvinust az európai MBA-k között. A Best-masters.com Kelet-Európa legjobb három programja között ismeri el. A Corvinus az egyetlen iskola a régióban, amelyet felvett tagjai közé az amerikai Executive MBA Council. Végzettjeink többsége karrierben való előrelépésről és érdemi jövedelemnövekedésről is beszámolt legutóbbi felmérésünkben. Magyarországon a Corvinus diplomája kiemelkedik, de számos hallgatónk külföldi pozícióra kapott felkérést a végzést követően.

Hogyan tudhatok meg a képzés felépítéséről, tandíjáról és a felvételi menetéről?

Legegyszerűbben itt, a honlapunkon a menüpontokból választva, vagy a pár bekezdéssel ezelőtt szereplő három gombot követve, akár közvetlenül velünk is kapcsolatba lépve.

Várjuk jelentkezését!