A kiválóság névjegye: Corvinus MBA Center

Közel két évtizede töretlenül hiszünk a kiválóságban. Az MBA vagy a vezetőképzés számunkra nem csupán egy okmány a vállalati előmenetelhez, hanem azonnal bevethető tudás, és e tudás továbbfejlesztésének képessége az, amit nyújtani kívánunk. Ezért képzéseinken az MBA élenjáró műhelyeihez hasonlóan kis létszámú csoportokat hozunk létre, nagy hangsúlyt adva az órai vitáknak és közös esetfeldolgozásoknak.

Az 1990-es évek elején elődintézményünk, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézete a London Business Schoollal együttműködve döntően angol nyelvű részidős (part-time) MBA programokat indított. 1994-ben elsőként indítottunk el magyar nyelvű MBA programot, továbbra sem engedve a London Business School minőségi standardjaiból. Később különböző specializációk is kiegészítették a programportfoliót (pl. telekommunikációs MBA). Az ezredfordulón immár Budapesti Vezetőképző Központ (Budapest School of Management) néven egyre hangsúlyosabbá vált az Executive MBA jellegű képzés, melynek hallgatói mára Magyarország legsikeresebb vállalatainak felsővezetői.

2005-ben, az egyetemi névváltást követően, a Fővám téri műemlék épületbe költözve jött létre a Budapesti Corvinus Egyetem MBA, felsővezetői, és vállalati programjait gondozó Corvinus School of Management (jelenleg Corvinus MBA Center). Saját fenntartású, 21. századi elvárásoknak megfelelő tantermeiben továbbra is az egyetem legnevesebb professzorai, és élenjáró vállalati szakemberek foglalkoznak MBA hallgatóinkkal. Tovább erősítettük a hallgatói csoportok nemzetköziségét, így egyedülálló multikulturális tapasztalatokat szerezhetnek hallgatóink. Az EPAS nemzetközi akkreditációt szerzett részidős executive MBA mellett elindítottuk a Bologna rendszerben akkreditált nappali tagozatos MSc-MBA programunkat, illetve e két program ideális kombinációját, a részidős MSc-MBA programot is akkreditáltuk.

Továbbra is szervezünk vállalatra szabott képzéseket, miközben élenjáró üzleti iskolák (Essec-Mannheim, Louvain Business School, University of St. Gallen, Quinnipiac University, TiasNimbas stb.) MBA hallgatóit fogadjuk egy-egy hétre rendszeresen.