Képzési költségek

Mint minden felsőoktatási törekvésben, itt is fontos, hogy tisztában legyünk a diploma árával és értékével. A Corvinus MBA képzés alacsony ára, magas színvonalú oktatása, és posztgraduális képzés eredményei garantálják a befektetés jelentős megtérülését.

Más európai és amerikai egyetemeken elérhető MBA képzések költségeivel összevetve, a Corvinuson kevesebbet költ, miközben kiváló oktatásban részesül, azaz nálunk a legjobb ár-érték arányt találja meg. Így megengedheti magának azt a luxust, hogy úgy tegyen szert MBA diplomára, hogy közben ne fájjon a feje a visszafizetendő hitel összege miatt. A Corvinus MBA képzései ár-érték tekintetében más nappali tagozatos, illetve Executive MBA programokhoz viszonyítva mind az európai, mind az amerikai toplista élvonalában szerepelnek, köszönhetően az egyetem földrajzi elhelyezkedéséből adódó, egyedülállóan alacsony költségeknek, illetve az államilag támogatott oktatási rendszernek.

A tandíj tekintetében a Corvinus átlagosan 75%-kal olcsóbb, de ha a megélhetés összes költségét figyelembe vesszük, a Corvinus 90%-kal bizonyul olcsóbbnak, mint más neves egyetemek MBA képzései.

Tekintve a befektetés megtérülését, a Corvinus az egyik legjobb választásnak bizonyul. A tandíj minimális mértéke mellett mindig arra törekszünk, hogy hallgatóink számára tovább gazdagítsuk a tanulási élményt.

Tandíj

Hogy minden hallgatónk igényeinek meg tudjunk felelni, kínálunk nappali, valamint levelező tagozatos MBA képzési lehetőséget is. A tandíj négy egyenlő részletben fizetendő, minden egyes egyetemi szemeszter elején, egy összegben. 

Kérjük, hogy a felvételi díjakkal kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba a Felvételi irodával.