Jelentkezési folyamat és határidők

A jelentkezést bármely felsőoktatási intézménybe sok előzetes kutatás, tervezés és felkészülés előzi meg. Az alábbi információk segítséget nyújtanak abban, hogy a jelentkezés folyamata olyan könnyű és informatív legyen, amennyire csak lehetséges. A jelentkezés hatékonyabb kitöltéséhez, kövesse az alábbi lépéseket. Ha bármilyen problémát észlel, vagy kérdése van az egyetemmel, vagy a jelentkezés módjával kapcsolatban, esetleg elakadna valamely lépésnél, kérjük, keresse fel a Corvinus MBA Center irodát, ahol örömmel megválaszoljuk kérdéseit.

  • Először is, szánjon némi időt a Corvinus MBA weboldalának tanulmányozására, mivel itt sok fontos információt megtalál a Corvinus MBA képzéssel kapcsolatban. Kérjük, olvassa el figyelmesen a képzéssel kapcsolatos tájékoztatót és a kritériumokat. Kövessen minket a Twitteren, vagy csatlakozzon hivatalos Facebook oldalunkhoz.
  • Másodsorban, mi, a CORVINUS MBA CENTER iroda is örömmel felvesszük a kapcsolatot és segítünk a képzésekkel kapcsolatos tájékoztatásban, a jelentkezés előkészítésében, végül pedig a választásának megfelelő program kiválasztásában. Szívesen küldünk további információt és megválaszoljuk kérdéseit. Küldjön e-mailt a Corvinus MBA Center info@uni-corvinus.hu email címére, vagy lépjen velünk kapcsolatba egyéb módon. Lehetőség van időpontot kérni személyes találkozóra a Kar vagy intézetünk vezetőségének tagjaihoz, akik készséggel állnak leendő hallgatóink rendelkezésére. Külön kérésre tudunk lehetőséget biztosítani a félév során egy-egy óralátogatásra is az MBA képzésen. 
  • Harmadik lehetőségként felveheti a kapcsolatot jelenlegi MBA hallgatóinkkal az általuk létrehozott Facebook csoportban, ahol informálisan teheti fel képzéssel kapcsolatos kérdéseit.
  • Ezután, ha úgy érzi, hogy kellőképpen pozitív képet kapott a Corvinus MBA képzésről, várjuk online jelentkezését, amelyet egy, az email címéhez rendelt felhasználónév és jelszó megadásával indíthat el, a listában megadott jelentkezési határidő lejártát megelőzően. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a további lépésekhez. A nappali tagozatos és az executive képzésekre postai úton is fogadunk be jelentkezéseket. A jelentkezést követő lépések eltérőek lehetnek. Általában meghívjuk a jelentkezőt egy rövid telefon vagy Skype beszélgetésre. A felvételi bizottság folyamatosan tekinti át a beérkező jelentkezéseket. Minden pályázót kiértesítünk arról, hogy lehetőséget kap-e a személyes interjúra. Az elutasított jelentkezőnek később lehetősége van újra pályázni.

A Full-time MBA felvételi folyamatával kapcsolatos további információért kattintson ide.

Határidők

Jelenleg a nappali tagozatos Full-time MBA képzés az őszi félévben indul. Kérjük, vegye figyelembe az alábbi határidőket. Jelentkezőink többsége már 2-3 hónappal a felvételi kérelem benyújtása előtt felveszi a kapcsolatot a Corvinus MBA Center irodával annak érdekében, hogy végig kapcsolatban legyenek a felvételi eljárás során. 

A szeptemberben induló képzések határideje

Külföldi jelentkezők

Magyar jelentkezők

Executive MBA

Július 10

Július 10

Full-time MSc-MBA

Július 10

Február 15

A februárban induló képzések határideje

Külföldi jelentkezők

Magyar jelentkezők

Executive MBA

Január 15

Január 15

Full-time MSc-MBA

---

---

Javasoljuk, hogy minél előbb küldje el jelentkezését, mivel a pályázatok folyamatosan kerülnek befogadásra, azaz minél előbb jelentkezik, annál nagyobb az esélye a sikeres bekerülésre. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az őszi félév szeptember első hetével indul, a tavaszi félév pedig február elején.