Pénzügyi támogatás

Ösztöndíjak és pénzügyi támogatás

Mint egy állami tulajdonú egyetem része, a Corvinus MBA Center magas szintű MBA képzéseket kínál elfogadható áron. Másrészről, a Corvinus kevesebb ösztöndíj lehetőséget kínál, mint egyes üzleti magán iskolák.


Harmadik fél által biztosított ösztöndíj lehetőségek:

 

Hallgatói hitelek

A hallgatói hitelek számos magáncégnél elérhetőek. Magyar állampolgárok jóval könnyebben hozzáférnek, de számos opció létezik Magyarországon tanuló külföldiek számára is. Kattintson az alábbi linkre, ahol megtekintheti a magáncégek listáját, amelyek - származási ország szerint differenciáltan - hallgatói hitel lehetőséget kínálnak. A magáncégek által biztosított hallgatói támogatások igényléséhez külön hiteligénylő formanyomtatvány kitöltése szükséges. A legtöbb hitelintézet weboldalán előzetes regisztráció után lehetőség van az online hiteligénylésre. A hitelek különböző kamatok mellett vehetők igénybe, melynek mértéke számos tényezőtől függ. A hallgatói hitel nagysága általában a tandíj,- és hallgatói költségvetés függvénye, amely az egyetem által előre meghatározott összeg, ugyanakkor egyes hitelintézetek hitelezési korlátot szabnak meg, amely befolyásolhatja a tényleges hitel összegét.

Magyar hallgatók részére

Diákhitel
A Diákhitel Központ egy számos ügyféllel rendelkező kis szervezet mintegy 100 alkalmazottal, és több mint 250,000 ügyféllel. Kérdés esetén keresse fel a Diákhitel Központot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, postai úton vagy e-mailben:


Cím: Diákhitel Központ Zrt.  1245 Budapest, Pf. 1003
E-mail: info@diakhitel.hu