Hogyan induljon el

Ha már megismerkedett intézményünkkel, és eldöntötte mely MBA képzést választaná, kérjük, tanulmányozza a fent található Jelentkezés menüpontot (pl. Követelmények, Határidők, Finanszírozás). Ezután benyújthatja online jelentkezését az alábbi lépéseket követve:

1. Regisztráció: Hozza létre honlapunkon saját felhasználói fiókját

2. Ezután kapni fog egy e-mailt, a benne található linkre kattintva aktiválhatja a fiókot [Amennyiben 5 percen belül nem érkezik meg az e-mail, ellenőrizze a spam könyvtárat is, vagy küldje el nekünk a felhasználónevet, és mi manuálisan aktiváljuk fiókját].

3. Jelentkezzen be a választott felhasználónévvel és jelszóval [Ha nem tud bejelentkezni, küldje el nekünk e-mailben felhasználónevét].

4. Töltse ki a jelentkezési lapokat és töltse fel a csatolni kívánt dokumentumokat. Bármikor mentheti jelentkezését anélkül, hogy elküldené, így bármikor folytathatja, vagy módosíthatja jelentkezési anyagait. [A Felvételi Bizottság ebben a fázisban még nem rendelkezik hozzáféréssel a felvételi anyagokhoz].

5. Amikor mindennel elkészült, ne feledje elküldeni a jelentkezést. A Felvételi Bizottság a beküldésről azonnal értesül, és 5 percen belül e-mailben küld visszaigazolást a jelentkezés beérkezéséről.

6. Amennyiben kiválasztottuk a személyes interjúra, egy héten belül e-mailben kap értesítést.

Jelentkezzen most online!

Jelentkezés

  • Executive MBA angol nyelven: Várjuk Önt a Group 25-ben: A következő EMBA képzés 2017. szeptember 1-jén kezdődik. Az EMBA felvételi jelentkezés határideje: 2017. július 31.
  • Full-time MBA (külföldi állampolgároknak): A következő nappali tagozatos MBA képzés 2017 szeptemberében indul. A felvételi jelentkezés határideje: 2017. augusztus 10. uniós állampolgároknak (kivéve magyarok, lásd lent), és 2017. július 10. a világ más országaiból érkezőknek (a vízum ügyintézés időtartama miatt). Tájékoztatjuk jelentkezőinket, hogy a folyamatos rendszerű felvételi miatt júniustól már várhatóan csak néhány szabad hely marad.
  • Full-time MBA (magyar állampolgároknak): A magyar állampolgárok nem tudnak a honlapon jelentkezni a nappali tagozatos MBA képzésre. Kérjük, hogy jelentkezését a Felvi.hu rendszerén keresztül küldje el. A Felvi.hu általános jelentkezési határideje februárban lejárt. További információért kattintson ide!


A jelentkezésnek nincs díja*. Két lehetőség közül választhat (preferáljuk az online formát):

1) Jelentkezzen mostonline, VAGY 2) nyomtassa ki és küldje el nekünk a Nyomtatható jelentkezési lapotés az egyéb benyújtandó dokumentumokat az alábbi postacímre:

Corvinus MBA Center
1093 Budapest, Fővám tér 8. 3003.

A web-alapú alkalmazás segítségével egyszerű, gyors és kényelmes a jelentkezés. (Lsd. bal oldalon. Kérjük, használja a Mozilla Firefox vagy Chrome böngészőt, mivel felhasználóink egy része problémát észlelt a MS Internet Explorer egyes verzióinál.) Ezzel a módszerrel létrehozhat egy felhasználónevet és jelszót, így bármikor véglegesítheti jelentkezését, egy vagy akár többszöri alkalommal, ahogy kényelmesebb. Minden, a jelentkezés során megadott információ biztonságosan tárolt és bizalmasan kezeljük. A jelentkezés az elküldés után is csak az azt elbíráló bizottság számára válik hozzáférhetővé. 

 

*Külföldön szerzett diploma esetén diploma elfogadtatási díjat szükséges fizetni, amely 25 500 Ft.